Proes za kupce - Uspešna rešitev je vaša prednost

Kot kupec podjetja Proes boste postali pomemben del široke skupine kupcev iz segmenta profesionalne, industrijske, telekomunikacijske, medicinske in varnostne elektronike. Pri sodelovanju s podjetjem Proes si boste zagotovili številne prednosti.

1. Kvaliteta za vaš uspešnejši razvoj

Podjetje Proes na trgu elektronske industrije išče praktične rešitve, s katerimi vam je v vašem proizvodnem procesu zagotovljena najvišja kakovost. Imeli boste dostop do širokega nabora praktičnih rešitev svetovnih proizvajalcev, od nepogrešljivega potrošnega materiala, delovne opreme, zaščitne opreme, vse od naprav in strojev za proizvodnjo elektronike.

2. Celostne rešitve za vaš učinkovitejši proizvodni proces

Podjetje Proes temelji na trdnem in trajnem odnosu s proizvajalci praktičnih rešitev na področju elektronske industrije. Osredotočeni na vaše potrebe želimo prenašati strokovno znanje in izkušnje s katerim boste lažje optimizirali vaš proizvodni proces.

Če ste novi v dejavnosti, boste z našo pomočjo lažje izbrali ustrezne stroje za vašo proizvodnjo linijo in potrebno opremo, ki jo boste potrebovali pri vaši proizvodnji. Če pa razvijate že dalj časa, in ste pri uporabi vaših strojev ali v vašem proizvodnem procesu naleteli na težavo pri uporabi materiala, bo to izziv tudi za nas. Vaše mnenje in odziv sta za nas najpomembnejša.

3. Zanesljiva in prilagojena dobava za vaše potrebe

Pravočasna dobava blaga je najboljše zagotovilo za vašo učinkovitost. Zaupajte nam:

koordinacijo in dobavo blaga od proizvajalca do vaših prevzemnih mest,organizacijo zahtevnejših prevozov pri dobavi vaših strojev,hitro odzivnost pri dobavi porabljenih potrošnih materialov po vsej Sloveniji,reševanje reklamacij ob dobavi neustreznega blaga,kompetence za upravljanje s kemikalijami,pripravo ustrezne dokumentacije,skrb za vašo minimalno zalogo,učinkovito komunikacijo s proizvajalcem in prevoznikom.

4. Ohranite vaš proizvodni proces varen

Potrošni material, oprema in stroji proizvajalcev, ki jih zastopamo, so industrijsko testirani in ustrezajo varnostnim in okoljevarstvenim zahtevam.

Skupaj s proizvajalci zastopanega blaga stremimo k vaši skrbi za varnost pri delu in k varovanju zdravja vaših zaposlenih. Z ustrezno izbiro zaščitne opreme, mask, ventilatorjev, halj, rokavic, očal, opozorilnih nalepk boste izboljšali vaš sistem vodenja kakovosti.

5. Pomoč pri prodaji strojev iz vaše proizvodnje

V celoti se boste lahko posvetili svoji proizvodnji tudi v času, ko vaših obstoječih strojev v vašem procesu ne boste več potrebovali. Pomagali vam bomo najti kupca za vaše proizvodne strojeTa spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.